Verslas

FEFCO individualių dėžių privalumai

Gofruotasis kartonas puikiai tinka aukščiausios būklės maisto produktams pristatyti. Kiekvieną kartą ji siūlo švarią naują dėžutę, į kurią galima pakuoti maisto produktus, ypač šviežius produktus, kuriems reikia amortizavimo, vėdinimo, tvirtumo, atsparumo drėgmei ir apsaugos. Kodėl gofruotas kartonas yra toks higieniškas? Gofruotojo kartono gamyboje pati medžiaga gamybos proceso metu tris kartus pasiekia ne mažiau kaip 100 °C, užtikrinančią mikrobų ir bakterijų pašalinimą. Vaisių ir daržovių mikrobiologinė tarša kelia didelį susirūpinimą mažmenininkams: patogeninės bakterijos gali kelti pavojų maisto saugai, o sugedusios bakterijos turi įtakos galiojimo laikui. Tokiu atveju individuali dėžučių gamyba, pagal FEFCO standartus, gali būti puikus pasirinkimas. FEFCO individualių dėžučių gamyba gali tikti ne visiems produktams sandėliuoti ar supakuoti, tada labai svarbu įvertinti, ar jūsų siuntiniui tikrai reikalinga dėžutė iš gofruoto kartono, nes tai papildoma apsauga jūsų siunčiamai prekei, kurios siuntimo kaštai jums išauga. Moksliniai tyrimai parodė, kad gofruoti padėklai išlaiko vaisius šviežesnius ir saugesnius nei daugkartinio naudojimo plastikiniai indai (RPC), nes gofruotas kartonas žymiai sumažina kryžminį mikrobų užteršimą. Kadangi RPC naudojami kelis kartus, pramoninio valymo procedūros dažnai palieka bakterijas dėžių paviršių plyšiuose ir įtrūkiuose. Su gofruotu kartonu tokios rizikos nėra, nes jis naudojamas tik vieną kartą ir tada gali būti perdirbamas.

Be to, kiekviena pakuotė naudojama tik vienam pristatymui. Tai pasakytina apie vaisius ir daržoves, taip pat duoną, kiaušinius, mėsos produktus ir kitus maisto produktus. Kadangi naudojant gofruotą plokštę vartotojai ir klientai gali būti tikri, kad kiekviena dėžė, padėklas ir kartoninė dėžutė naudojama pirmą kartą. Dėl dėžių dydžių ir formų galite kreiptis į maketuojančią įmonę, kuri gali sukurti dėžes pagal jūsų individualius išmatavimus.